Ratsastuksen iloa kaikille

Ratsastustallin uutiset

Tälle sivulle päivitämme Stall Syrenbackan ajankohtaisia uutisia.

 

iedote tallin toiminnasta 7.5.2020Ensin haluamme kiittää kaikkia siitä että olette hienosti mahdollistaneet että olemme pystyneet jatkamaan ratsastuskoulun toimintaa tänä keväänä käymällä tunneilla kun se alkujärkytyksen jälkeen oli mahdollista! Toivottavasti jaksatte lukea tämän tiedotteen loppuun vaikka tekstiä on aika paljon.

Koulujen alkaessa 14.5 palaamme uuteen normaaliin myös Syrenbackassa. Silloin saa taas käydä satulahuoneessa noutamassa ponin varusteet ja viedä ne myös tunnin jälkeen takaisin. Mutta satulahuoneessa saa olla vain kolme kerrallaan.

Hoitajat saavat taas tulla hoitopäivänä tallille. Mutta satulahuoneessa ei saa oleskella. Nyt kun on kevät voi hyvin viettää aikaa ulkona ja syödä vaikka eväät luonnon helmassa. Varusteetkin voi puhdistaa ulkona jollei sada. Karsinassa ei saa nyt kuitenkaan olla kuin ratsastaja tai hoitaja.

Palaamme hopotissa peruutuskäytäntöön 24h. Mutta sairastapauksissa edelleen Pialle ilmoittamalla saa tallikortin.

Lisäsin hopotiin rästitunteja keskiviikko, torstai ja perjantai klo 19.30 jotta pääsisimme hurjaan tavoitteeseen että kaikki rästit olisi ratsastettu 29.5 mennessä! Jos ongelmia rästien kanssa ilmaantuu ota Piaan yhteyttä. Hallituksen uuden linjauksen myötä meillä järjestetään leirit alkuperäisen suunnitelman mukaan ja näin ollen ponit liikkuvat jo päivällä niin monta tuntia ettei illalla ole mahdollista enää rästejä järjestää ponien hyvinvointi huomioon ottaen.

Ykkösleiri on täynnä mutta kakkosleiristä eteenpäin on vielä hyvin tilaa jos haluaa ratsastaa myös kesäkuussa! Hopotista saa leirin varattua kätevästi!

Sitten syyskauteen joka alkaa 3.8.2020 ja loppuu 19.12.2020. Hopotista syyskausi on varattavissa 18.5 alkaen 100€ varausmaksulla. Toivottavasti näemme teidät kaikki syyskaudella ja näin voimme jatkaa ratsastuskoulutoimintaamme pandemiasta huolimatta myös silloin! Lauantain talutusratsastukset jatkuvat syyskaudella.

Pestään käsiä vimmatusti ja vältetään lähikontakteja että pysytään terveinä myös jatkossa!

Terveisin Syrenbackan väki

 

 

 

 

 

Tiedote tallin toiminnasta 14.4 alkaen. Jatkamme toimintaamme niin normaalisti kun se on mahdollista korona virustilanteessa. Mutta otamme huomioon erityistoimenpiteet.

Huomisesta tiistaista ratsastustunnit alkavat taas normaalisti, paitsi perjantain alkeiskurssi, lauantain alkeiseskari ja talutusratsastukset.Vapautan tunnit hopotista varattavaksi ja peruttavaksi. Huom! Peru tuntisi hopotin kautta jos olet sairas tai et pääse tunnillesi. Olisi myös toivottavaa että alkaisitte varaamaan rästitunteja hopotista olevilla tallikorteilla jotta saataisiin korvaustunteja ratsastettua pois mahdollisimman pian että tallimme toiminta voisi syksyllä jatkua syyskauden tulojen mahdollistamana!Toivomme että ilmoitat tallille jo hyvissä ajoin jos et saa avustajaa kotoa mukaan etkä selviydy yksin ponin varustamisesta tunnille. Laitamme silloin ponin valmiiksi tallin puolesta.Ratsastustunnit pidetään ulkokentällä, vaatetus sen mukaan! Jos ihan kaatamalla sataa mennään maneesiin. Mutta pikkuripaukset eivät vielä meitä lannista, eikö vain...ulkona on nyt parasta olla!Satulahuoneet pidetään edelleen suljettuna. Käsienpesupisteet löytyvät latotallin nurkalta ja satulahuoneen ulkopuolelta.Saavu tunnillesi korkeintaan puolituntia aikaisemmin, tallilla ei nyt hengailla. Tunnin jälkeen poistutaan tallilta mahdollisimman pian kuitenkaan unohtamatta hepan varusteiden poistoa.Tallin henkilökunta tuo satulan ja suitset tallitiloihin johon ne tunnin jälkeen myös jätetään.Hoitajat eivät edelleenkään tule tallille hoitopäivinä.Toivomme että vanhemmat muistuttavat lapsiaan lähikontaktien välttämisestä!

Toivomme että näillä erikoistoimenpiteillä voimme jatkaa ratsastusta keväällä 2020

 

 

Hei,

Vallitseva korona virus epidemia sekä Suomen hallituksen eilen 25.3 esittämä vahva vetoomus ihmisten lähikontaktien sekä kotoa poistumisen välttämiseksi aiheuttaa ikävä kyllä sen että olemme päättäneet lopettaa tuntitoiminnan 27.3-13.4 ajaksi.

Olemme todenneet että tallitiloissamme on hyvin vaikea välttyä lähikontakteilta vaikka kävijämäärät on viikon aikana vähennetty minimiin. Koemme myös yrittäjinä sekä tallimme ainoina työntekijöinä altistuvamme tuntitoiminnan yhteydessä.

Tallimme 16 ponia/hevosta tarvitsevat jokapäiväisen hoidon olosuhteista huolimatta.

Seuraamme tilannetta ja tiedotamme tulevaisuudesta. Rästitunteja järjestetään tilanteen sen salliessa riittävästi.

Talli hoitaa peruutukset hopotista jotta tallikorteille saadaan voimassaoloaikaa riittävästi.

Vastaamme kysymyksiin mielellämme sähköpostitse pia.martin@luukku.com

Toivomme ymmärrystä asiakkailtamme ja laitamme instagramiin poneilta terkkuja kuvien muodossa aina kun ehdimme.

Kyllä tästä selvitään! Pia ja Nisse

 

 

 

 

 

 

 

Koronavirustiedote Stall Syrenbacka 17.3.2020

Hallitus rajoittaa julkiset kokoontumiset kymmeneen henkilöön ja suosittelee välttämään tarpeetonta oleilua yleisillä paikoilla koronavirustilanteen vuoksi. Hevoset tarvitsevat jatkuvaa ja säännöllistä liikuntaa, ruokintaa, hoitoa ja ulkoilua. Koronavirustilanne voi vaarantaa hevosten hyvinvoinnista huolehtimisen esimerkiksi yrittäjän tai henkilökunnan sairastumisen tai karanteenin vuoksi.Nämä ohjeet otetaan käyttöön 18.3

-Hoitajat eivät voi tulla tallille 18.3 alkaen. Ratsastajat varustavat oman ponin/hevosen tunnille.

-Jos tunnet itsesi flunssaiseksi ÄLÄ TULE TALLILLE! Ilmoita siitä tekstarilla 045 678 3663 tallille niin laitamme hopotin kautta tallikortin.– Tule tallille aikaisintaan 30 min ennen tunnin alkua ja vältä turhaa oleskelua käytävillä sekä yleisissä tiloissa. Henkilökunta huolehtii hepan varusteet talliin.– Älä tuo tallille kavereita, talli on auki vain ratsastajille, hevosen omistajille sekä henkilökunnalle.– Alkeiseskari, alkeiskurssi, talutusratsastukset jää tauolle 13.4 asti. Olemme yhteydessä erikseen vielä hopotin kautta siihen sähköpostiin jolla olette hopotiin kirjautuneet. Koska näillä tunneilla pääsääntöisesti tarvitaan avustajia jolloin ryhmäkoko kasvaa lähikontaktilta ei voida välttyä.– Pese kädet aina vähintään, kun tulet tallille ja kun lähdet tallilta. Hanskojen käyttö suositeltavaa.– Mikäli hevosesi on jo tunnilla, mene suoraan maneesiin (odota vaikka maneesin ulkopuolella, jos useampi jo kerääntynyt sisälle). Jos hevosesi jää tunnille, lähde suoraan kotiin.

-Toivomme ymmärrystä näitä toimia kohtaan ja näin toivottavasti saamme turvattua lähimmäisiämme.

Toivottavasti pääsemme pian ratsastamaan tästä tilanteesta tulevia rästitunteja!

Mikäli sinulla herää kysymyksiä, ota yhteyttä sähköpostilla pia.martin@luukku.com

Ystävällisin terveisin Pia ja Nisse

 

 

 

 

 

STALL SYRENBACKAN KORONAVIRUSTIEDOTE 13.3.2020

TOIMINTAMME JATKUU NORMAALISTI TÄLLÄ HETKELLÄ. SEURAAMME TILANTEEN KEHITTYMISTÄ JA ETENEMME SEN MUKAAN.

RATSASTUKSESSA EI TULE LÄHIKONTAKTIA MUIHIN HENKILÖIHIN KUTEN MONISSA MUISSA RYHMÄLIIKUNNAN  LAJEISSA.

MUTTA MEIDÄN TULEE OLLA VAROVAISIA JA PITÄÄ TURVAVÄLIÄ (1m) SEKÄ VÄLTTÄÄ LÄHIKONTAKTIA MUIHIN HENKILÖIHIN TALLISSA.

PESTÄÄN KÄSIÄ , AIVASTETAAN HIHAAN EIKÄ TULLA TALLILLE JOS TUNNETAAN FLUNSSAN OIREITA!

ÄLÄ TULE TALLILLE JOS TUNNET ITSESI FLUNSSAISEKSI, OLET PALANNUT JUURI ULKOMAILTA TAI OLET OLLUT LÄHIKONTAKTISSA SAIRASTUNEEN HENKILÖN KANSSA.

TÄMÄ KOSKEE MYÖS HOITAJIA. HOITAMAAN SAA TULLA MUTTA MUISTAKAA KÄSIHYGENIA JA TURVAVÄLI. 

TERVEISIN Pia ja Nisse

 

 

FACEBOOK SIVUMME ON HAKKEROITU. EN PÄÄSE SINNE MITÄÄN TEKEMÄÄN JOTEN ILMOITAN KOTISIVUILLA TALLIN KUULUMISET!

VUODEN 2020 ENSIMMÄINEN  RATSASTUKSEN ALKEISKURSSI KÄYNNISTYY 31.1 PERJANTAISIN KLO 19.30-20.30, VARAA KURSSI HOPOTI.COM!

KESÄN 2020 KESÄLEIRIT VARATTAVISSA HOPOTI.COM! OSTA  KESÄLEIRI JOULULAHJAKSI!

Vielä ehditään aloittamaan yksi lasten ja nuorten alkeiskurssi ennen joulua 10 kerran kurssi perjantaisin klo 19.30. Aloitus 29.11. (joululoma 21.12-2.1)                                                                                                                                                                     Mikä sen mukavempaa kun aloittaa viikonlopun vietto heppojen parissa. Joulunkin odotus sujuu nopeammin uuden harrastuksen parissa. Meillä on mukavat erikokoiset ponit ja tunnelma tallilla kodikas ja välitön. Opetus suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Tiedustelut pia.martin@luukku.com tai 045 678 3663.

SYKSYLLÄ 2019 ALKAVAT ALKEISKURSSIT:

Maanantaisin klo 16.30, aloitus 9.9.2019. Kurssi sopii 9-15 vuotiaille.

Perjantaisin klo 19.30, aloitus 13.9.2019.  Kurssi sopii 12 vuotta täyttäneille ja siitä ylöspäin. Nuoret ja seniorit ovat tervetulleita mukaan, pituus- ja painoraja 170cm/70kg.

ALKEISESKARI lauantaisin klo 11-12, aloitus 14.9.2019. Kurssi sopii 6-9 vuotiaille.

Alkeiskurssit ovat 10 kerran kursseja. Kurssin hinta on 400€ (40e/h).

Varaa paikka HOPOTI.COM in kautta. Tiedustelut sähköpostitse tai puhelimitse 045 678 3663/Pia

Syyskaudella vapaana vielä hajapaikkoja lasten-, nuorten eritasoisilla ratsastustunneilla. Tuntitarjontamme näet HOPOTI:COM issa. Siellä on myös tarkempi kuvaus tunneista.  Tiedustelut 045 678 3663/Pia tai lähetä sähköpostia.

 

 

Tervetuloa Syrenbackan ratsastajien ja tallin järjestämiin esteratsastuksen harjoituskilpailuihin sunnuntaina 7.10.2018 klo 11.00 alkaen.

Luokka 1.     Ristikkoluokka, A.2.0 , avoin kaikille, avustaja sallitaan.

Luokka 2.     Ristikkoluokka 20-30 cm, A.2.0 , avoin kaikille.

Luokka 3.     Keppihevosluokka 40cm,  A.2.0, avustaja sallitaan.

Luokka 4.     Esteluokka 40 cm, 367.2, avoin kaikille.

Luokka 5.     Esteluokka 60cm, 367.2, avoin kaikille

keppihevosluokka 5€

Cafeesta saatavilla kilpailumuistio joka auttaa kilpailuihin valmistautumisessa (muistio on  tarkoitettu kilpailijoille ja heidän vanhemmille) .Osallistuakseen kilpailuihin tulee ratsastajan kuulua johonkin seuraan tai olla ostanut Ratsastajaliiton green cardin.
Lähtömaksu maksetaan kansliaan/ cafee syrenbackaan käteisellä ja Seuran jäsenkortti tulee esittää lähtömaksua maksettaessa. Kanslia/Buffa aukeaa tuntia ennen kilpailuiden alkua. Ilmoittaudu kansliaan viimeistään puoli tuntia ennen suoritusta.

4.    Jokainen kilpailija tai alle 11 vuotiaan kilpailijan vanhempi osallistuu kilpailuiden järjestämiseen. Ilmottautuessa sähköpostiin saa jokainen oman tehtävän kilpailuissa tai tuomisen kilpailuihin.

5.  Kilpailuissa noudatetaan SRL:n kilpailusääntöjä soveltuvin osin. Kilpailuasu on siisti ratsastusasu. Turvakypärä pakollinen ja turvaliivi suositeltava.  

6. Kilpailut järjestetään jos ilmottautuneita on enemmän kuin 10.

7. Rataharjoituksia järjestetään 1.10 klo 17.30-18.30, 4.10 klo 16.30-17.30 ja 5.10 klo 19.30-20.30, hinta 20e. Ilmottaudu Pialle 045 678 3663 harkkoihin.

8.  Kilpailujen aikana voi virkistäytyä kanttiinissa.

Tervetuloa Kilpailemaan, katsomaan ja nostattamaan kilpailutunnelmaa JTervetuloa Syrenbackan ratsastajien ja tallin järjestämiin esteratsastuksen harjoituskilpailuihin sunnuntaina 7.10.2018 klo 11.00 alkaen.

Luokka 1.     Ristikkoluokka, A.2.0 , avoin kaikille, avustaja sallitaan.

Luokka 2.     Ristikkoluokka 20-30 cm, A.2.0 , avoin kaikille.

Luokka 3.     Keppihevosluokka 40cm,  A.2.0, avustaja sallitaan.

Luokka 4.     Esteluokka 40 cm, 367.2, avoin kaikille.

Luokka 5.     Esteluokka 60cm, 367.2, avoin kaikille

keppihevosluokka 5€

Cafeesta saatavilla kilpailumuistio joka auttaa kilpailuihin valmistautumisessa (muistio on  tarkoitettu kilpailijoille ja heidän vanhemmille) .Osallistuakseen kilpailuihin tulee ratsastajan kuulua johonkin seuraan tai olla ostanut Ratsastajaliiton green cardin.
Lähtömaksu maksetaan kansliaan/ cafee syrenbackaan käteisellä ja Seuran jäsenkortti tulee esittää lähtömaksua maksettaessa. Kanslia/Buffa aukeaa tuntia ennen kilpailuiden alkua. Ilmoittaudu kansliaan viimeistään puoli tuntia ennen suoritusta.

4.    Jokainen kilpailija tai alle 11 vuotiaan kilpailijan vanhempi osallistuu kilpailuiden järjestämiseen. Ilmottautuessa sähköpostiin saa jokainen oman tehtävän kilpailuissa tai tuomisen kilpailuihin.

5.  Kilpailuissa noudatetaan SRL:n kilpailusääntöjä soveltuvin osin. Kilpailuasu on siisti ratsastusasu. Turvakypärä pakollinen ja turvaliivi suositeltava.  

6. Kilpailut järjestetään jos ilmottautuneita on enemmän kuin 10.

7. Rataharjoituksia järjestetään 1.10 klo 17.30-18.30, 4.10 klo 16.30-17.30 ja 5.10 klo 19.30-20.30, hinta 20e. Ilmottaudu Pialle 045 678 3663 harkkoihin.

8.  Kilpailujen aikana voi virkistäytyä kanttiinissa.

Tervetuloa Kilpailemaan, katsomaan ja nostattamaan kilpailutunnelmaa JTervetuloa Syrenbackan ratsastajien ja tallin järjestämiin esteratsastuksen harjoituskilpailuihin sunnuntaina 7.10.2018 klo 11.00 alkaen.

Luokka 1.     Ristikkoluokka, A.2.0 , avoin kaikille, avustaja sallitaan.

Luokka 2.     Ristikkoluokka 20-30 cm, A.2.0 , avoin kaikille.

Luokka 3.     Keppihevosluokka 40cm,  A.2.0, avustaja sallitaan.

Luokka 4.     Esteluokka 40 cm, 367.2, avoin kaikille.

Luokka 5.     Esteluokka 60cm, 367.2, avoin kaikille

keppihevosluokka 5€

Cafeesta saatavilla kilpailumuistio joka auttaa kilpailuihin valmistautumisessa (muistio on  tarkoitettu kilpailijoille ja heidän vanhemmille) .Osallistuakseen kilpailuihin tulee ratsastajan kuulua johonkin seuraan tai olla ostanut Ratsastajaliiton green cardin.
Lähtömaksu maksetaan kansliaan/ cafee syrenbackaan käteisellä ja Seuran jäsenkortti tulee esittää lähtömaksua maksettaessa. Kanslia/Buffa aukeaa tuntia ennen kilpailuiden alkua. Ilmoittaudu kansliaan viimeistään puoli tuntia ennen suoritusta.

4.    Jokainen kilpailija tai alle 11 vuotiaan kilpailijan vanhempi osallistuu kilpailuiden järjestämiseen. Ilmottautuessa sähköpostiin saa jokainen oman tehtävän kilpailuissa tai tuomisen kilpailuihin.

5.  Kilpailuissa noudatetaan SRL:n kilpailusääntöjä soveltuvin osin. Kilpailuasu on siisti ratsastusasu. Turvakypärä pakollinen ja turvaliivi suositeltava.  

6. Kilpailut järjestetään jos ilmottautuneita on enemmän kuin 10.

7. Rataharjoituksia järjestetään 1.10 klo 17.30-18.30, 4.10 klo 16.30-17.30 ja 5.10 klo 19.30-20.30, hinta 20e. Ilmottaudu Pialle 045 678 3663 harkkoihin.

8.  Kilpailujen aikana voi virkistäytyä kanttiinissa.

Tervetuloa Kilpailemaan, katsomaan ja nostattamaan kilpailutunnelmaa JTervetuloa Syrenbackan ratsastajien ja tallin järjestämiin esteratsastuksen harjoituskilpailuihin sunnuntaina 7.10.2018 klo 11.00 alkaen.

Luokka 1.     Ristikkoluokka, A.2.0 , avoin kaikille, avustaja sallitaan.

Luokka 2.     Ristikkoluokka 20-30 cm, A.2.0 , avoin kaikille.

Luokka 3.     Keppihevosluokka 40cm,  A.2.0, avustaja sallitaan.

Luokka 4.     Esteluokka 40 cm, 367.2, avoin kaikille.

Luokka 5.     Esteluokka 60cm, 367.2, avoin kaikille

keppihevosluokka 5€

Cafeesta saatavilla kilpailumuistio joka auttaa kilpailuihin valmistautumisessa (muistio on  tarkoitettu kilpailijoille ja heidän vanhemmille) .Osallistuakseen kilpailuihin tulee ratsastajan kuulua johonkin seuraan tai olla ostanut Ratsastajaliiton green cardin.
Lähtömaksu maksetaan kansliaan/ cafee syrenbackaan käteisellä ja Seuran jäsenkortti tulee esittää lähtömaksua maksettaessa. Kanslia/Buffa aukeaa tuntia ennen kilpailuiden alkua. Ilmoittaudu kansliaan viimeistään puoli tuntia ennen suoritusta.

4.    Jokainen kilpailija tai alle 11 vuotiaan kilpailijan vanhempi osallistuu kilpailuiden järjestämiseen. Ilmottautuessa sähköpostiin saa jokainen oman tehtävän kilpailuissa tai tuomisen kilpailuihin.

5.  Kilpailuissa noudatetaan SRL:n kilpailusääntöjä soveltuvin osin. Kilpailuasu on siisti ratsastusasu. Turvakypärä pakollinen ja turvaliivi suositeltava.  

6. Kilpailut järjestetään jos ilmottautuneita on enemmän kuin 10.

7. Rataharjoituksia järjestetään 1.10 klo 17.30-18.30, 4.10 klo 16.30-17.30 ja 5.10 klo 19.30-20.30, hinta 20e. Ilmottaudu Pialle 045 678 3663 harkkoihin.

8.  Kilpailujen aikana voi virkistäytyä kanttiinissa.

Tervetuloa Kilpailemaan, katsomaan ja nostattamaan kilpailutunnelmaa J

ALKEISKURSSI LAPSILLE JA NUORILLE ALOITTAA TORSTAISIN KLO 19.30-20.30.

VIELÄ PARI PAIKKAA AVOINNA KURSSILLE, tiedustelut 045 678 3663/Pia

Tervetuloa Syrenbackan ratsastajien ja tallin järjestämiin esteratsastuksen harjoituskilpailuihin sunnuntaina 9.9.2018 klo 11.00 alkaen.

Luokka 1.     Ristikkoluokka, A.2.0 , avoin kaikille, avustaja sallitaan.

Luokka 2.     Ristikkoluokka 20-30 cm, A.2.0 , avoin kaikille.

Luokka 3.     Keppihevosluokka 40cm,  A.2.0  

Luokka 4.     Esteluokka 40 cm, 367.2, avoin kaikille.

Luokka 5.     Esteluokka 60cm, 367.2, avoin kaikille

keppihevosluokka 5€

Cafeesta saatavilla kilpailumuistio joka auttaa kilpailuihin valmistautumisessa (muistio on  tarkoitettu kilpailijoille ja heidän vanhemmille) .Osallistuakseen kilpailuihin tulee ratsastajan kuulua johonkin seuraan tai olla ostanut Ratsastajaliiton green cardin.
Lähtömaksu maksetaan kansliaan/ cafee syrenbackaan käteisellä ja Seuran jäsenkortti tulee esittää lähtömaksua maksettaessa. Kanslia/Buffa aukeaa tuntia ennen kilpailuiden alkua. Ilmoittaudu kansliaan viimeistään puoli tuntia ennen suoritustasi.

4.    Avustajia tarvitaan osallistujien vanhemmista.  Apulaiseksi voi ilmottautua  Johannalle ( Fannin omistaja) tai Pialle. Jollei järjestelyihin tarjoudu riittävästi porukkaa ei kisoja järjestetä tai jos ilmottautuneiden määrä on alle 10 ratsukkoa.

5.  Kilpailuissa noudatetaan SRL:n kilpailusääntöjä soveltuvin osin. Kilpailuasu on siisti ratsastusasu. Turvakypärä pakollinen ja turvaliivi suositeltava.  

6.  Kilpailujen aikana voi virkistäytyä kanttiinissa.

Tervetuloa Kilpailemaan,  katsomaan ja nostattamaan kilpailutunnelmaa J

KESÄKUUN KURSSIT STALL SYRENBACKASSA 2018

PONIPUUHISKURSSI 1. 4-8.6 KLO 9-13

PONIPUUHISKURSSI 2. 11-15.6 klo 9-13

KURSSI SOPII N 7-10 VUOTIAILLE (VANHEMMATKIN LAPSET OVAT TERVETULLEITA). omat eväät mukaan. syömme yhdessä eväät päivän päätteeksi. HINTA 200€

OHJELMASSA:

-PONIN HOIDON HARJOITTELUA NIIN TEORIASSA KUN KÄYTÄNNÖSSÄKIN

-RATSASTUSTA N45MIN/PV

-MAASTAKÄSIN PONIN KANSSA HARJOITTELUA (AGILITY)

-Syrenbackan ratsastajiin kuuluessa/liittyessä voi kurssin lopuksi suorittaa minimerkin tai perushoitomerkin

-kurssin vetäjänä toimii pia martin.

ESTERATSASTUKSEN ALKEET kurssi 4-8.6 klo 14-15.30

jos sinua kiinnostaa esteratsastus ja ratsastat  perustasolla  on tämä kurssi sinulle sopiva. ikäsuositus n 7 vuodesta eteenpäin. ohjelmassa työskentelyä puomien ja ristikko esteiden kanssa. Kevyt- ja esteistunta, myötääminen ja ratsastuksen rytmi tulevat tutuksi kurssin aikana. hinta 250€. valmentajana nisse stenfors.

ESTERATSASTUKSEN JATKOKURSSI 11-15.6  klo 14-15.30

tämä kurssi sopii ratsastajille jotka ovat jo hypänneet jonkin verrana ristikkoesteitä ja haluavat siirtyä hyppäämään vähän enemmän pysty- ja okseriesteitä. unohtamatta istuntaa, myötäämistä ja laukan rytmiä. hinta 250€. valmentajana nisse stenfors.

TAKAISIN SATULAAN KURSSI aikuisille kesäkuun valoisissa illoissa

5.6 klo 20.30, 7.6 klo 19.30, 12.6  klo 19.30, 14.6 klo 20.30 ja 19.6 klo 19.30

Oletko haaveillut palaavasi takaisin harrastuksen pariin tai haluat kokeilla miltä se ratsastus taas tuntuikaan muttet pysty sitoutumaan pidemmäksi ajaksi tunteihin,  silloin tämä on sopiva kurssi sinulle. opettajana nisse stenfors. hinta 200€.

tiedustelut ja ilmottautumiset puhelimitse 045 678 3663/ 044 240 78 55  tai spostiin pia.martin@luukku.comKesäkuun kurssit Stall Syrenbackassa 2018

PONIPUUHisKURSSI 1. 4-8.6 KLO 9-13

ponipuuhiskurssi 2. 11-15.6 klo 9-13

KURSSI SOPII N 7-10 VUOTIAILLE (VANHEMMATKIN LAPSET OVAT TERVETULLEITA). omat eväät mukaan. syömme yhdessä eväät päivän päätteeksi. HINTA 200€

OHJELMASSA:

-PONIN HOIDON HARJOITTELUA NIIN TEORIASSA KUN KÄYTÄNNÖSSÄKIN

-RATSASTUSTA N45MIN/PV

-MAASTAKÄSIN PONIN KANSSA HARJOITTELUA (AGILITY)

-Syrenbackan ratsastajiin kuuluessa/liittyessä voi kurssin lopuksi suorittaa minimerkin tai perushoitomerkin

-kurssin vetäjänä toimii pia martin.

esteratsastuksen alkeet kurssi 4-8.6 klo 14-15.30

jos sinua kiinnostaa esteratsastus ja ratsastat  perustasolla  on tämä kurssi sinulle sopiva. ikäsuositus n 7 vuodesta eteenpäin. ohjelmassa työskentelyä puomien ja ristikko esteiden kanssa. Kevyt- ja esteistunta, myötääminen ja ratsastuksen rytmi tulevat tutuksi kurssin aikana. hinta 250€. valmentajana nisse stenfors.

esteratsastuksen jatkokurssi 11-15.6  klo 14-15.30

tämä kurssi sopii ratsastajille jotka ovat jo hypänneet jonkin verrana ristikkoesteitä ja haluavat siirtyä hyppäämään vähän enemmän pysty- ja okseriesteitä. unohtamatta istuntaa, myötäämistä ja laukan rytmiä. hinta 250€. valmentajana nisse stenfors.

takaisin satulaan kurssi aikuisille kesäkuun valoisissa illoissa

5.6 klo 20.30, 7.6 klo 19.30, 12.6  klo 19.30, 14.6 klo 20.30 ja 19.6 klo 19.30

oletko haaveillut palaavasi takaisin harrastuksen pariin tai haluat kokeilla miltä se ratsastus taas tuntuikaan muttet pysty sitoutumaan pidemmäksi ajaksi tunteihin,  silloin tämä on sopiva kurssi sinulle. opettajana nisse stenfors. hinta 200€.

tiedustelut ja ilmottautumiset puhelimitse 045 678 3663/ 044 240 78 55  tai spostiin pia.martin@luukku.com

Tervetuloa Syrenbackan ratsastajien ja tallin järjestämiin esteratsastuksen harjoituskilpailuihin sunnuntaina 15.4.2018 klo 11.00 alkaen.

Luokka 1.     Ristikkoluokka,  arvostelu 367.2, avoin kaikille.

Luokka 2.     Ristikkoluokka 20-30 cm,  arvostelu 367.2, avoin kaikille.  

Luokka 3.     Esteluokka 40-50 cm arvostelu 367.2, avoin kaikille.

Cafeesta saatavilla kilpailumuistio joka auttaa kilpailuihin valmistautumisessa (muistio on  tarkoitettu kilpailijoille ja heidän vanhemmille).


Lähtömaksu maksetaan kansliaan/ cafee syrenbackaan käteisellä ja samalla tarkistetaan Ratsastajainliiton jäsenkortti. Kanslia/Buffa aukeaa tuntia ennen kilpailuiden alkua. Ilmoittaudu kansliaan viimeistään puoli tuntia ennen suoritustasi.

5.  Kilpailuissa noudatetaan SRL:n kilpailusääntöjä soveltuvin osin. Kilpailuasu on siisti ratsastusasu. Turvakypärä pakollinen ja turvaliivi suositeltava.  

6.  Kilpailujen aikana voi virkistäytyä kanttiinissa.

Tervetuloa Kilpailemaan,  katsomaan ja nostattamaan kilpailutunnelmaa J

_______________________________________________________________________________

www.stallsyrenbacka.fi   045 678 3663 tai 044 240 7855

Kevään lasten alkeiskurssit / Vårens nybörjarkurser  för barn

Ak 1 perjantai/fredagen  6.4 klo 16.30-17.30 (10h)

Ak 2 maanantai/måndagen  9.4 klo 17.30-18.30 (10h)

Ak 3 tiistai/tisdagen  10.4 klo 16.30-17.30 (10h)

Alkeiskurssilla opitaan ratsastuksen alkeita 10 viikon ajan.

Tule tutustumaan mukaviin poneihin ja ratsastukseen harrastuksena!

På nybörjarkursen lär vi oss grunderna för ridning i 10 veckors tid.

Kom och bekanta Dig med våra trevliga ponnyer samt ridning som hobby!

Kevään tarjous 360€/kurssi

Vårens erbjudande 360e/kurs

Tervetuloa Syrenbackan ratsastajien ja tallin järjestämiin esteratsastuksen harjoituskilpailuihin sunnuntaina 11.3.2018 klo 11.00 alkaen.

Luokka 1.     Vinopuomiluokka,  kaikki palkitaan, avustaja sallitaan.

Luokka 2.     Ristikkoluokka,  arvostelu 367.2, avoin kaikille.

Luokka 3.     Esteluokka 40-50 cm arvostelu 367.2, avoin kaikille.

Cafeesta saatavilla kilpailumuistio joka auttaa kilpailuihin valmistautumisessa (muistio on  tarkoitettu kilpailijoille ja heidän vanhemmille).


Lähtömaksu maksetaan kansliaan/ cafee syrenbackaan käteisellä ja samalla tarkistetaan Ratsastajainliiton jäsenkortti. Kanslia/Buffa aukeaa tuntia ennen kilpailuiden alkua. Ilmoittaudu kansliaan viimeistään puoli tuntia ennen suoritustasi.

5.  Kilpailuissa noudatetaan SRL:n kilpailusääntöjä soveltuvin osin. Kilpailuasu on siisti ratsastusasu. Turvakypärä pakollinen ja turvaliivi suositeltava.  

6.  Kilpailujen aikana voi virkistäytyä kanttiinissa.

Tervetuloa Kilpailemaan,  katsomaan ja nostattamaan kilpailutunnelmaa!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AIKUISTEN ALKEISKURSSI ALKAA 6.2 TIISTAISIN KLO 19.30-20.30. Kurssi sisältää 1 teoria tunnin ja 9 ratsastustuntia. Ratsastustuntienkin aikana opetellaan myös hevosen käsittelyä maasta käsin. Kurssille otetaan max 4 ratsukkoa. Hinta 400€. Tervetuloa tutustumaan uuteen valloittavaan harrastukseen hevosen kanssa!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ensimmäinen kevätkauden alkeiskurssi lapsille alkaa 17.1 keskiviikkoisin klo 17.30-18.30. Ensimmäinen tunti teoriaa ja sitten ratsastuksen opintoja 9 seuraavaa kertaa. Hinta 400€. Vielä mahtuu mukaan aloittamaan ihanan harrastuksen hevosten parissa!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tervetuloa Syrenbackan ratsastajien ja tallin järjestämiin esteratsastuksen harjoituskilpailuihin sunnuntaina 10.9.2017 klo 11.00 alkaen.

Luokka 1.     Vinopuomiluokka, arvostelu A.0 kaikki palkitaan, avustaja sallitaan.

Luokka 2.     Ristikkoluokka,  arvostelu 367.2, avoin kaikille.

Luokka 3.     Esteluokka 40-50 cm arvostelu 367.2, avoin kaikille.

Kilpailuiden yhteydessä vikellysryhmämme esittäytyy.

Paikalla myös ratsastusvarusteiden kirpputori.

1.Ilmoittautumiset  6.9  klo 24.00 mennessä pia.martin@luukku.com. Ratsastuskoulun hevosilla kilpailevat laittavat 2 hevos/poni toivetta meiliin. Keskustele opettajan kanssa jos epäselvyyksiä hevosen/ponin valinnassa tai kuinka toimitaan jos hevos/ponitoiveita vain yksi. Lähtölistat nähtävillä perjantaina 8.9  klo 15.00 alkaen satulahuoneessa ja facebook sivuilla.

2. Lähtömaksut:
SyRan-jäsen ratsastuskoulun hevosella 10€+16€
SyRan-jäsen omalla hevosella 10€+5€
muiden seurojen jäsenet 10€+10€

Cafeesta saatavilla kilpailumuistio joka auttaa kilpailuihin valmistautumista (muistio tarkoitettu kilpailijalle ja vanhemmille).


Lähtömaksu maksetaan kansliaan/cafee syrenbackaan käteisellä ja samalla tarkistetaan Ratsastajainliiton jäsenkortti. Kanslia/Buffa aukeaa tuntia ennen kilpailujen alkua. Ilmoittaudu kansliaan viimeistään puoli tuntia ennen suoritustasi.

3.Tuomari: Nisse Stenfors.  Kilpailut aloitetaan klo 11.00. Paikkana Läntinen Hangelbyntie 20. Kilpailu järjestetään ulkokentällä. Verryttely maneesissa. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

4. Jokainen kilpailija osallistuu järjestelyihin paitsi tallin ulkopuolelta tulevat kilpailijat.  Muihin toimiin  toivotaan lisää seuran jäseniä (myös vanhempia) . Apulaiseksi voi ilmottautua  Johannalle ( Fannin omistaja) tai Sadulle (Zorron omistaja). Jollei järjestelyihin tarjoudu riittävästi porukkaa ei kisoja järjestetä tai jos ilmottautuneiden määrä on alle 10 ratsukkoa.

5. Kilpailuissa noudatetaan SRL:n kilpailusääntöjä soveltuvin osin. Kilpailuasu on siisti ratsastusasu. Turvakypärä pakollinen ja turvaliivi suositeltava.  

6.  Kilpailujen aikana voi virkistäytyä kanttiinissa.

Tervetuloa Kilpailemaan,  katsomaan ja nostattamaan kilpailutunnelmaa J

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Syyskausi alkaa 31.7.2017 tervetuloa ratsastamaan!

Aloitamme useita alkeis- ja takaisin satulaan kursseja syyskaudella lapsille ja aikuisille, tiedustelut 045 678 3663/Pia 

tai 044 240 7855/Nisse

Hajapaikkoja vapaana eritasoisilla tunneilla! 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stall Syrenbackan kesäleiritarjonta 2017

Syyskausi alkaa maanantaina 31.7, tervetuloa ratsastamaan!

Hajapaikkoja vapaana, tiedustelut 045 678 3663/Pia tai 044 240 7855/Nisse

Aloitamme useita alkeis- ja takaisin satulaan kursseja lapsille ja aikuisille syyskaudella, soita ja kysy lisää Pialta tai Nisseltä.

Leirin 480€ (5pv). Alkeisleiri maksaa 385€ (4pv). Varausmaksu leireille on 100€, jota ei palauteta jos leiri perutaan ilman lääkäritodistusta. Aktia FI65 4055 7120 0438 24.

Tule oppimaan ja viihtymään leireillemme mukavien hevosten ja ponien kanssa. Vietä hauska kesälomaviikko kaverin kanssa ratsastaen ja uiden. Leirin hinta sisältää 2 ratsastustuntia päivässä (leirikilpailupäivänä käytetään 2 ratsastustuntia kilpailuihin), aamiaisen, lounaan, päivällisen, iltapalan ja muun ohjatun toiminnan päivittäin  leirin aikana.Leireillä ratsastajat jaetaan tasoryhmittäin. Leirin ohjelmaan sisältyy myös teoriaa ja ponin hoitoa, unohtamatta kisoja ja leirikastetta. Yömaastoonkin saatetaan päästä.

Leirillä majoitutaan omiin telttoihin talon pihaan. Leiriavustajat yöpyvät myös pihapiirissä. Yhtä hyvin voi yöksi mennä kotiinkin ja tulla aamulla pirteänä takaisin.

Leiri 1 ja 2. Leireillä harjoitellaan ratsastusta,  hevosen/ponin käsittelyä eri tilanteissa hauskuutta unohtamatta ja tehdään kaikkea muuta kivaa. Tutustutaan myös esteratsastukseen tasoryhmittäin.

Leiri 3. Opetellaan alusta alkaen ratsastuksen ja hevosen käsittelyn alkeita turvallisesti. Leirille tultaessa ei tarvita aikaisempaa kokemusta hevosista.

Leiri 4. Leirillä treenataan jo vähän vakavammin ratsastusta ja keskitytään esteratsastukseen.

Leiri 5. Sopii hyvin teiniprinsessoille jotka haluavat vaikuttaa omiin aikatauluihin. Ratsastus itsenäisesti mutta valvotusti. Mahdollisuus myös estevalmennuksiin niin halutessa.

Cafe Syrenbacka myy makeisia ja virvokkeita leirien aikana.

Tervetuloa viihtymään meille!

Tied/varaukset pia.martin@luukku.com tai 045 678 3663 

Tervetuloa Syrenbackan ratsastajien ja tallin järjestämiin esteratsastus harjoituskilpailuihin sunnuntaina 28.8.2016 klo 11.00 alkaen.

Luokka 1.     puomiluokka/ tehtävärata suullinen arvostelu, avustaja sallitaan, avoin kaikille.

Luokka 2.     40 cm arvostelu 367.2, avoin kaikille

Luokka 3.    60-70 cm  arvostelu   367.2, avoin kaikille

1.Ilmoittautumiset  24.8  klo 24.00 mennessä pia.martin@luukku.com. Ratsastuskoulun hevosilla kilpailevat laittavat 2 hevos/poni toivetta meiliin. Keskustele opettajan kanssa jos epäselvyyksiä hevosen/ponin valinnassa tai kuinka toimitaan jos hevos/ponitoiveita vain yksi. Lähtölistat nähtävillä perjantaina 26.8  klo 15.00 alkaen satulahuoneessa, facebook sivuilla ja  www.stallsyrenbacka.fi

2. Lähtömaksut:


SyRan-jäsen ratsastuskoulun hevosella 10€+16€
SyRan-jäsen omalla hevosella 10€+5€
muiden seurojen jäsenet 10€+10€
Maksetaan kansliaan/buffaan käteisellä ja samalla tarkistetaan Ratsastajainliiton jäsenkortti. Kanslia/Buffa aukeaa tuntia ennen kilpailujen alkua. Ilmoittaudu kansliaan viimeistään puoli tuntia ennen suoritusta.

3.Tuomari: Nisse Stenfors.  Kilpailut aloitetaan klo 11.00. Paikkana Läntinen Hangelbyntie 20. Kilpailu järjestetään ulkokentällä. Verryttelyt  maneesissa. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

4. Jokainen kilpailija osallistuu järjestelyihin.Paitsi ulkopuolelta tulijat.  Rata rakennetaan yhdessä ja myös puretaan yhteisvoimin.  Muihin toimiin  toivotaan lisää seuran jäseniä (myös vanhempia) . Apulaiseksi voi ilmottautua  Johannalle ( Fannin omistaja) tai Sadulle (Zorron omistaja). Jollei järjestelyihin tarjoudu riittävästi porukkaa ei kisoja järjestetä.

5. Kilpailuissa noudatetaan SRL:n kilpailusääntöjä soveltuvin osin. Kilpailuasu on siisti ratsastusasu. Turvakypärä pakollinen ja turvaliivi suositeltava. Ilmoittaudu kansliaan (buffa) viimeistään puoli tuntia ennen suoritusta .

6.  Kilpailupaikalla maankuulu bufee` J

Tervetuloa kilpailemaan!

Syyskausi alkaa 1.8. Tervetuloa!

Kesäleirit 2016

Stall Syrenbackan leiritarjonta:

 • Nappulaleiri 7–11-vuotiaille 6.6.–10.6.    
 • Yleis- ja esteleiri 9+-vuotiaille 13.6. – 17.6.  
 • Alkeisleiri 7–16-vuotiaille 20.6.–23.6.
 • Valmennusleiri 10+-vuotiaille 10+-vuotiaille 27.6.–1.7.
 • Oma hevonen/poni -leiri 10+-vuotiaille 25.7.–29.7.

Leirin hinta on 480 € (5 pv). Alkeisleiri maksaa 385 € (4 pv).
Varausmaksu leireille on 100 €. Maksua ei palauteta, jos leiri perutaan ilman lääkärintodistusta.

Tule oppimaan ja viihtymään leireillemme mukavien hevosten ja ponien kanssa. Vietä hauska kesälomaviikko kaverin kanssa ratsastaen ja uiden. Leirin hinta sisältää 2 ratsastustuntia (leirikilpailupäivänä käytetään 2 ratsastustuntia kilpailuihin, kilpailu vaihtelee leireittäin), aamiaisen, lounaan, päivällisen ja iltapalan ja muun ohjatun toiminnan päivittäin leirin aikana. Leirin ohjelmaan sisältyy myös teoriaa ja ponin hoitoa, unohtamatta kisoja ja leirikastetta. Yömaastoonkin saatetaan päästä. Jokaisella leirillä tutustutaan myös vikellykseen hevosen selässä! Leirillä majoitutaan omiin telttoihin talon pihaan. Pihapiirissä yöpyvät myös leiriavustajat. Yhtä hyvin voi yöksi mennä kotiinkin ja tulla aamulla pirteänä takaisin.

Leiri 1: Harjoitellaan leikkimielisesti ratsastusta ja tehdään kaikkea kivaa.
Leiri 2: Treenataan jo vähän vakavammin ratsastusta ja keskitytään esteratsastukseen.
Leiri 3: Opetellaan alusta alkaen varustamaan hevonen/poni ratsastukseen. Opetellaan ratsastamaan. Leirille tultaessa ei tarvitse olla kokemusta ollenkaan mutta intoa oppia sitäkin enemmän.
Leiri 4: Valmentaudutaan sekä koulu- että esteratsastuksessa. Mahdollisuus leirin lopuksi suorittaa C-merkki tai perusmerkki.
Leiri 5: Sopii hyvin teiniprinsessoille, jotka haluavat vaikuttaa omiin aikatauluihin. Ratsastetaan itsenäisesti mutta valvotusti.

Cafe Syrenbacka myy leirien aikana makeisia ja virvokkeita. Tervetuloa viihtymään meille!

Tiedustelut ja varaukset
pia.martin@luukku.com
Puh. 045 678 3663

Aikuisten kesäkurssit Stall Syrenbackassa 2016

Kesäkuun alkeiskurssi 6.6-16.6.2016.
Kurssi sisältää 3h teoriaa ja 9h ratsastusta. Teoria klo 19-20, ratsastus klo 20-21. Hinta 440€.

Heinäkuun alkeiskurssi 18.7-28.7.2016.
Kurssi sisältää 3h teoriaa ja 9h ratsastusta. Teoria klo 19-20, ratsastus klo 20-21. Hinta 440€.

Istuntakurssi 6.6. – 9.6.16 klo 16.30-17.30 JA 17.30-18.30
Kurssin teemana on ratsastajan kehonhallinta ja istunnan käyttö ratsastuksessa. Käytämme paljon Centered Riding metodin harjoitteita. Kurssi soveltuu myös aiemmin istuntakurssin käyneille ratsastajille. Hinta 200€.

TAKAISIN SATULAAN- kurssi 13.6-23.6.2016
Kurssi sisältää 1h teoriaa klo 18-19 ja 9h ratsastusta klo 19-20. Kurssi on tarkoitettu aikuisille ratsastajille, joilla on lajin aloittamisen jälkeen erinäisistä syistä tullut tauko, ja nyt into jatkaa ratsastusta on taas syttynyt! Pääsyvaatimuksena aikaisemmin suoritettu alkeiskurssi. Hinta 400€.

Estekurssi 1  14.6 – 17.6.16 klo 20-21.
Kurssi on tarkoitettu ratsastajille, jotka ovat jo tutustuneet esteratsastuksen saloihin. Estekorkeus 50-60cm, kurssin tavoitteena on ratsastaa tasapainoinen ja sujuva esterata jokaisen ratsastajan omalla taitotasolla. Hinta 200€.

Estekurssi 2  20.6 – 23.6.16 klo 18-19.
Kurssi on tarkoitettu kokeneemmille esteratsastajille. Kurssilla harjoitellaan esteradan suorittamista, suhteutettuja linjoja ja erikoisesteitä. Osallistujilta vaaditaan vähintään 50cm estekokemus. Hinta 200€.

C- merkkikurssi 27.6 – 1.7.16 klo 19-20.
Kurssilla suoritetaan C-merkin koulu- ja esteosuus. Hinta 250€ (sis. C-merkin ja diplomin).

Maastokurssi   27.6. – 29.6.16 klo 18-19.
Tule nauttimaan Hangelbyn kauniista reiteistä hevosen kanssa! Askellajeina käynti ja ravi. Hinta 135€

Tiedustelut ja varaukset  045/678 3663 tai pia.martin@luukku.com
Kysyä voi myös räätälöityjä tunteja tai kursseja.

11.4.2016 Kouluratsastuskilpailun harjoitukset

Kouluratsastuksen harjoituskilpailut pidetään Stall Syrenbackassa 24.4.2016 klo 11.00 alkaen. Tervetuloa!

 • Helppo C K.N. Special
 • C-merkin kouluohjelma
 • Perusmerkki
 • Taitokisa taso 1

Katso kouluohjelmat Suomen Ratsastajaliiton sivuilta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset 18.4.2016 mennessä pia.martin@luukku.com. Ratsastuskoulun hevosilla kilpailevat laittavat 2 toivetta hevosista tai poneista meiliin. Keskustele opettajan kanssa, jos sinulla on epäselvyyksiä hevosen tai ponin valinnassa tai kuinka toimitaan, jos hevos- ja ponitoiveita on vain yksi. Lähtölistat ovat nähtävillä perjantaina 22.4 klo 15.00 alkaen satulahuoneessa, Facebook-sivuilla ja kotisivuilla www.stallsyrenbacka.fi.

Lähtömaksut

 • SyRan-jäsen ratsastuskoulun hevosella 10 € + 16 €
 • SyRan-jäsen omalla hevosella 10 € + 5 €
 • Muiden seurojen jäsenet 10 € + 10 €

Lähtömaksu maksetaan kansliaan/buffaan käteisellä ja samalla tarkistetaan Ratsastajainliiton jäsenkortti. Kanslia/buffa aukeaa puoli tuntia ennen kilpailujen alkua.

Kilpailut aloitetaan klo 11.00. Paikkana on Läntinen Hangelbyntie 20. Kilpailu järjestetään ulkokentällä. Verryttelyt maneesissa. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Jokainen kilpailija osallistuu järjestelyihin. Muihin toimiin toivotaan lisää seuran jäseniä (myös vanhempia). Apulaiseksi voi ilmoittautua Johannalle (Fannin omistaja) tai Sadulle (Zorron omistaja). Jollei järjestelyihin tarjoudu riittävästi porukkaa, ei kisoja järjestetä.

Kilpailuissa noudatetaan SRL:n kilpailusääntöjä soveltuvin osin. Kilpailuasu on siisti ratsastusasu. Turvakypärä on pakollinen.  Ilmoittaudu kansliaan (buffa) viimeistään puoli tuntia ennen suoritusta.

Kilpailupaikalla maankuulu bufee. Tervetuloa kilpailemaan!

10.4.2016 Tulokset 10.4.

Estekilpailun 10.4. tulokset

1. Puomi/tehtäväluokka klo 11.00

Lotta Klockars-Vinski hyväksytty

Siiri Palonen-Pauliina hyväksytty

Vera Auvinen- Dexter hyväksytty

Emppu Ruokolainen- Sani hyväksytty

Romy Murkel-Livia hyväksytty

Molly Wickholm-Nala hyväksytty

2. 40 cm esteluokka n. klo 11.40

1. Lotta Klockars-Vinski 0vp,a-1.04

2. Kaneli Auer-Keijo 0vp, a-1.09

3. Ellen Wickholm-Livia 0vp,a-1.41

4. Anna Wickholm-Dexter 4 vp, a-1.14

5. Mia Majander-Runo 4vp, a-1.18

5. Jannica Julin-Dexter 4vp, a-1.18

Dinna Massingberd-Dotti

3. 60 cm esteluokka n. klo 12.20

1. Ronja Englund-Runo 0vp, a-0,53

2. Astrid Fagerholm-Runo 0vp, a-0,54

3. Johanna Rantanen-Fanni 0vp, a-0,55

4. Linn Pajunen-Kate 0vp, a-0,56

5. Vilma Painilainen-Helmi 0vp, a-0,59

6. Hanna Pajunen-Kate 0vp, a-1.05

6. Wilma Englund-Keijo 0vp, a-1.05

7. Mimmi Rantakangas-Pille 4vp, a-0,47

8. Wilma Engström-Keijo 4vp, a-0.58

21.3.2016 Estekilpailut

Tervetuloa Syrenbackan ratsastajien ja tallin järjestämiin esteratsastuksen harjoituskilpailuihin sunnuntaina 10.4.2016 klo 11.00 alkaen.

Luokka 1. puomiluokka/ tehtävärata, suullinen arvostelu, avustaja sallitaan, avoin kaikille

Luokka 2. 40 cm arvostelu A.2.1

Luokka 3. 60–70 cm arvostelu A.2.1

Ilmoittautumiset 3.4.2016 mennessä pia.martin@luukku.com. Ratsastuskoulun hevosilla kilpailevat laittavat 2 toivetta hevosista tai poneista meiliin. Keskustele opettajan kanssa, jos sinulla on epäselvyyksiä hevosen tai ponin valinnassa tai kuinka toimitaan, jos hevos- ja ponitoiveita on vain yksi. Lähtölistat ovat nähtävillä perjantaina 8.4 klo 15.00 alkaen satulahuoneessa, Facebook-sivuilla ja kotisivuilla www.stallsyrenbacka.fi.

Lähtömaksut

 • SyRan-jäsen ratsastuskoulun hevosella 10 € + 16 €
 • SyRan-jäsen omalla hevosella 10 € + 5 €
 • Muiden seurojen jäsenet 10 € + 10 €

Maksetaan kansliaan/buffaan käteisellä ja samalla tarkistetaan Ratsastajainliiton jäsenkortti. Kanslia/buffa aukeaa tuntia ennen kilpailujen alkua. Ilmoittaudu kansliaan viimeistään puoli tuntia ennen suoritusta.

Tuomari Nisse Stenfors. Kilpailut aloitetaan klo 11.00. Paikkana Läntinen Hangelbyntie 20. Kilpailu järjestetään maneesissa. Verryttelyt luokkien välissä maneesissa. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Jokainen kilpailija osallistuu järjestelyihin. Rata rakennetaan yhdessä ja myös puretaan yhteisvoimin.  Muihin toimiin toivotaan lisää seuran jäseniä (myös vanhempia). Apulaiseksi voi ilmoittautua Johannalle (Fannin omistaja) tai Sadulle (Zorron omistaja). Jollei järjestelyihin tarjoudu riittävästi porukkaa, ei kisoja järjestetä.

Kilpailuissa noudatetaan SRL:n kilpailusääntöjä soveltuvin osin. Kilpailuasu on siisti ratsastusasu. Turvakypärä pakollinen ja turvaliivi suositeltava. Ilmoittaudu kansliaan (buffa) viimeistään puoli tuntia ennen suoritusta.

Kilpailupaikalla maankuulu bufee. Tervetuloa kilpailemaan!

1.1.2016 Kevätkausi 2016

Syrenbackan kevätkausi alkaa lauantaina 2.1.2016. Tervetuloa!

Hajapaikkoja eritasoisilla tunneilla on vielä vapaana. Ota yhteyttä 045 678 3663 / Pia, niin kerron lisää.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 7Jaa

Undervisning också på svenska!

suomen ratsastajainliitto